soci.bike goes USA

De eerste soci.bike fietsen van Soci-Com, een project van INH, rijden rond in de Verenigde Staten. Soci-com is daarvoor een samenwerking aangegaan met Bunch Bikes uit Texas.

Persbericht van Soci-Bike:

De eerste soci.bike bakfietsen rijden rond in Amerika! Hoe tof is dat? Bunch Bikes in Denton, Texas is leverancier geworden van soci.bike en we zijn trots dat deze gepassioneerde mensen voor ons kiezen!

Na een familiereis naar het fietsmekka van Kopenhagen werd de oprichter van Bunch Bikes, Aaron Powell, verliefd op de Scandinavische fietscultuur. Een hele zomer lang fietste hij elke dag met zijn dochter, net als de lokale bevolking. Maar na thuiskomst kon Aaron geen redelijk geprijsde, kwaliteitsvolle bakfiets vinden om voor zijn gezin te kopen, dus maakte hij er zijn missie van om het plezier van fietsen met het gezin te delen met Noord-Amerika.

De toonaangevende leverancier van bakfietsen in Nederlandse stijl in Noord-Amerika, wordt elke dag groter. Het Bunch Bikes team is trots gevestigd in Denton, Texas en ze geloven dat gezinnen op de eerste plaats komen. Ze laten dit zien door voor hun medewerkers te zorgen, gezinsvriendelijke producten te ontwerpen en opnieuw te definiëren wat ‘klantenservice’ moet betekenen.

Bij Bunch Bikes hopen ze dat je een fiets krijgt waar je gezin dol op zal zijn, met service waar je je vrienden over kunt vertellen!

Zie ook https://bunchbike.com:

Laat een reactie achter