Vacature Innovatiefonds Noord-Holland

Sta jij aan de start van jouw carrière en word jij enthousiast van een functie waarin je veel van jezelf kan laten zien? Bepaal jij straks welke innovatieve ideeën in aanmerking komen voor een investering? Het Innovatiefonds Noord-Holland is op zoek naar een Investment Manager (16 – 24u per week).

Wat ga je doen als Investment Manager?

De Investment Manager is verantwoordelijk voor het beoordelen van de aanvragen die worden ingediend. Nadat een aanvraag door een toetsing van fonds eisen is gekomen, dient de aanvraag inhoudelijk te worden beoordeeld. Hierbij werk je nauw samen met de Fondsmanager, je collega Investment Manager en de Analisten. Met de Fondsmanager formuleer je de voorwaarden van de lening en bied je ondersteuning bij het tot stand komen van de overeenkomst tussen het Fonds en de aanvrager. Daarnaast bewaak je In de realisatiefase van het project de belangen van het Fonds. Ten slotte vertegenwoordig je het Fonds op bijeenkomsten en in contacten met ondernemers en investeerders.

Welk profiel heeft de ideale kandidaat?

– Je bent in het bezit van een masterdiploma in de richting van Economie, Finance, Bestuurskunde en/of Entrepreneurship;
– Werkervaring in een vergelijkbare rol is een pre;
– Je hebt affiniteit met investeren en financiering van innovatie en je wilt je hierin verder ontwikkelen;
– Een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
– Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en werkt resultaatgericht;
– Je bent betrouwbaar, communicatief, teamspeler, representatief, integer, analytisch en leergierig;
– Je kan omgaan met vertrouwelijke informatie;
– Je kan werken met moderne IT systemen.

Voor welke periode?

Deze positie is beschikbaar vanaf medio juni en is voor de langere termijn. De werklocatie is Amsterdam.

Vind jij het leuk om bij een investeringsfonds aan de slag te gaan en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan jouw CV met motivatie naar Stephanie Wijdeveld: stephanie@studijob.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen via het nummer: 020-5353476.

Laat een reactie achter